Prachtig Aandachtig

WIN! Aandachtig Leven één-sessie-coaching!

Was je blij dat de zomerperiode aanbrak? Kon je daardoor wellicht meer relaxen? Want, de vakantieperiode stond immers voor de deur. Over een paar weken is het alweer klaar met de zomervakanties. Zie je er tegenop?

Juist nú lijkt het me leuk om aan één iemand een Aandachtig Leven coachingssessie cadeau te doen. Gewoon, omdat het nieuwe seizoen er aan zit te komen en je misschien wel een steuntje (of duwtje) in de rug kan gebruiken.

Ben jij iemand die dit kan gebruiken en ben jij degene die weer wilt stralen? Deel met mij waarom en wellicht kunnen wij binnenkort aan de slag met bijvoorbeeld:

  •  jouw nieuwe doelen
  • leer jij (opnieuw) je grenzen kennen of,
  • je hoofd leeg te maken en ervoor te zorgen dat dit zo blijft!

Lees hier meer over Aandachtig Leven coaching. 

Wat moet je doen? Laat mij weten waarvoor jij deze coaching wilt winnen. Dit mag onder de desbetreffende Facebook of Instagram post en natuurlijk mag het via een privé berichtje of stuur me een mailtje: corrinne@prachtigaandachtig.nl

Op 18 augustus kies ik een winnaar, hij of zij krijgt persoonlijk bericht!

X Corrinne

Update: de winactie is gesloten en inmiddels heeft de winnaar bericht ontvangen. 

Voorwaarden: Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. De datum voor de coaching stem ik samen af met de winnaar en vindt plaats in Nunspeet.

You Might Also Like...