Prachtig Aandachtig Moederschap

Hét HSP-traject speciaal voor moeders. Voor ontspannen moederschap. Dichtbij jezelf en vanuit rust. Moederschap zoals jíj bent, inclusief hoogsensitiviteit en samen met God. Je kunt dit traject zelf volgen in de online leeromgeving of in een groep met andere moeders en mijn coaching.

Wil jij...

– … moeder zijn vanuit rust?

– … inzicht in jouw hoogsensitiviteit in combinatie met  jouw moeder-zijn?

– … ontdekken hoe jij hoogsensitiviteit als je kracht kan zien in het moederschap?

– … vermoeidheid of overprikkeling geen rol laten spelen?

– … bewuster genieten?

– … hier samen met God mee aan de slag?


Wat nou als het anders kan?

Ik geloof dat jij, óók als je hoogsensitief bent, moeder kunt zijn vanuit rust en vanuit vrede. Ik geloof dat het je als moeder hoogsensitiviteit niet voor niks hebt gekregen en dat je het als een kracht kunt gebruiken. Ook als je energielevel lager lijkt dan bij andere moeders. Ook als je je afvraagt hoe je de dagen soms door moet komen omdat je moe bent of overprikkeld. Of wanneer de wereld of het moederschap je overweldigd. Zo hoeft het niet te gaan. Het kan anders! Met dat in mijn achterhoofd heb ik het Prachtig Aandachtig Moederschapstraject geschreven. Dat heb ik ook gedaan vanuit christelijk perspectief. Een traject sámen met God, omdat Hij je kracht en rust wil geven. En omdat Hij de maker is van jou en je kinderen.

De inhoud van het traject:

Het traject is verdeeld in de volgende modules. 

* Moeder zijn en vrouw

* Het moederhart verlangen

* Jouw Bron

* Het dagelijks moederschap

* De balans vinden

* Samen met God 

Je kunt dit traject op twee manieren volgen: zelfstandig of in een groep. Wil je dit zelfstandig doen, dan doorloop je alle modules door middel van vragen en video, maar je wordt ook zeker praktisch aan het werk gezet. Want, er zal niks veranderen als je soms niet letterlijk de stap gaat zetten. Binnen de modules zijn submodules waar je de werkbladen en video’s zult vinden. Dit traject gaat níet over hóe jij moet opvoeden of over pedagogische zaken richting je kinderen. Nee, het gaat erover wie jij bent in dat stukje en hoe je jouw waarden kunt omzetten in jouw kracht, waardoor je met meer rust de moeder kunt zijn die jij bent. 

Wil je dit traject samen met andere moeders doorlopen? Twee keer per jaar kun je dit traject volgen in een groep. In groepsvorm ontvang je ook mijn begeleiding door middel van coachsessies en meer. Op dit moment kun je je gratis en vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst. Zo ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe ronde en alle informatie.

 

Recensies


"Dit traject heeft me meer rust en inzicht gegeven. Ik voel me relaxter in het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Mede omdat ik beter weet waar mijn grenzen liggen en wat mijn kracht is."

"Ik vond het prachtig aandachtig moederschap heel waardevol."

"Verhelderend en praktisch."

Zelfstandig

189
 • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
 • 7 modules
 • Werkbladen en video's
 • Per module de gelegenheid om een concrete vraag te stellen
 • Je wordt uitgenodigd voor de thema-zoom van het kwartaal

Groepstraject

327,-
 • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
 • 7 modules
 • Werkbladen en video's
 • Drie maanden lang mijn begeleiding
 • Drie groepsessies
 • Besloten whatsapp groep
 • Exclusieve extra's bij aanmelden wachtlijst

Mijn advies is om er elke twee weken een module bij te pakken. Op die manier heb je ook de tijd om de module in rust te doen en het nog eens door je gedachten te laten gaan.  In totaal ben je dan zo’n 12 weken bezig. Per module kost het de één een half uur en de ander twee uur de tijd. Het ligt er dus helemaal aan hoe jij hiermee aan de slag gaat. Je hebt wel een half jaar toegang tot de online leeromgeving, dus dat geeft nog extra ruimte.

Bij het aanmelden van het traject kun je je eigen inloggegevens kiezen. Hiermee kun je inloggen op elke moment dat jij wilt. Je kunt het traject zelf volgen. Je wordt er als het ware doorheen geleid. Je kunt de werkbladen printen, zodat je jouw eigen werkboek maakt van het traject, maar je kunt natuurlijk ook een notitieboek gebruiken.  

Per module kun je me een vraag stellen per mail. Wees hierin zo concreet mogelijk, zodat ik je ook echt verder kan helpen. 

Als je twijfelt of dit wat voor je is of weet je niet welke vorm (zelfstandig of in groep) het beste bij je past? Stuur me gerust een mail met jouw twijfel zodat ik je kan helpen: corrinne@prachtigaandachtig.nl 

Dat kan. Mail even naar: corrinne@prachtigaandachtig.nl voor alle informatie.