Prachtig Aandachtig Moederschap

Hét HSP-traject speciaal voor moeders. Voor ontspannen moederschap. Dichtbij jezelf en vanuit rust. Moederschap zoals jíj bent, inclusief hoogsensitiviteit en samen met God. Je kunt dit traject zelf volgen in de online leeromgeving.

Wil jij...

– … moeder zijn vanuit rust?

– … inzicht in jouw hoogsensitiviteit in combinatie met  jouw moeder-zijn?

– … ontdekken hoe jij hoogsensitiviteit als je kracht kan zien in het moederschap?

– … vermoeidheid of overprikkeling geen rol laten spelen?

– … bewuster genieten?

– … hier samen met God mee aan de slag?


Wat nou als het anders kan?

Ik geloof dat jij, óók als je hoogsensitief bent, moeder kunt zijn vanuit rust en vanuit vrede. Ik geloof dat het je als moeder hoogsensitiviteit niet voor niks hebt gekregen en dat je het als een kracht kunt gebruiken. Ook als je energielevel lager lijkt dan bij andere moeders. Ook als je je afvraagt hoe je de dagen soms door moet komen omdat je moe bent of overprikkeld. Of wanneer de wereld of het moederschap je overweldigd. Zo hoeft het niet te gaan. Het kan anders! Met dat in mijn achterhoofd heb ik het Prachtig Aandachtig Moederschapstraject geschreven. Dat heb ik ook gedaan vanuit christelijk perspectief. Een traject sámen met God, omdat Hij je kracht en rust wil geven. En omdat Hij de maker is van jou en je kinderen.

De inhoud van het traject:

Het traject is verdeeld in de volgende modules. 

* Moeder zijn en vrouw

* Het moederhart verlangen

* Jouw Bron

* Het dagelijks moederschap

* De balans vinden

* Samen met God 

Je kunt dit traject volledig zelfstandig volgen. Je doorloopt alle modules door middel van vragen en video in een online leeromgeving, maar je wordt ook zeker praktisch aan het werk gezet. Want, er zal niks veranderen als je soms niet letterlijk de stap gaat zetten. Binnen de modules zijn submodules waar je de werkbladen en video’s zult vinden. Dit traject gaat níet over hóe jij moet opvoeden of over pedagogische zaken richting je kinderen. Nee, het gaat erover wie jij al bent in dat stukje en hoe je jouw waarden kunt omzetten in jouw kracht, waardoor je met meer rust de moeder kunt zijn die jij bent. 

 

Recensies


"Dit traject heeft me meer rust en inzicht gegeven. Ik voel me relaxter in het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Mede omdat ik beter weet waar mijn grenzen liggen en wat mijn kracht is."

"Ik vond het prachtig aandachtig moederschap heel waardevol."

"Verhelderend en praktisch."

Zelfstandig

  • 4 maanden toegang tot de leeromgeving
  • 7 modules met werkbladen en video's
  • Aan de slag op jouw tempo en op jouw tijd
  • Je kunt direct starten!
  • Ontdek en krijg inzicht in jouw hoogsensitiviteit i.c.m. het moederschap

Mijn advies is om er elke twee weken een module bij te pakken. Op die manier heb je ook de tijd om de module in rust te doen en het nog eens door je gedachten te laten gaan.  In totaal ben je dan zo’n 12 weken bezig. Per module kost het de één een half uur en de ander twee uur de tijd. Het ligt er dus helemaal aan hoe jij hiermee aan de slag gaat. Je hebt wel een half jaar toegang tot de online leeromgeving, dus dat geeft nog extra ruimte.

Bij het aanmelden van het traject kun je je eigen inloggegevens kiezen. Hiermee kun je inloggen op elke moment dat jij wilt. Je kunt het traject zelf volgen. Je wordt er als het ware doorheen geleid. Je kunt de werkbladen printen, zodat je jouw eigen werkboek maakt van het traject, maar je kunt natuurlijk ook een notitieboek gebruiken.  

Per module kun je me een vraag stellen per mail (bij de versie met support). Wees hierin zo concreet mogelijk, zodat ik je ook echt verder kan helpen. 

Kom je erachter dat je liever toch wat vragen wilt stellen of dingen wilt delen, terwijl je de zelfstandige versie doet? Laat het me weten, dan doen we gewoon een upgrade.

Dat kan. Bij een 1-1 traject zitten er ook zoom coachsessies bij inbegrepen. Mail even naar: corrinne@prachtigaandachtig.nl voor alle informatie.