Onderstroom van Rust

Steeds maar weer op zoek naar een goed evenwicht in het dagelijks leven? In het vierweeks programma ‘Onderstroom van Rust’ ga je op zoek naar een basis die voor jou werkt en helemaal past bij hoe jij je leven wil inrichten.

Wil jij...

... een heerlijk evenwicht in jouw leven?
.... je niet langer laten leiden door een vol hoofd?
... niet langer achter de feiten aan blijven lopen?
... je agenda niet laten bepalen door wat anderen van je vragen
... een manier vinden waardoor jij rust krijgt in het dagelijks leven?
... werken aan een basis van rust?

WhatsApp Image 2023-05-15 at 17.08.24 (1)


Ha mooi mens,

In het leven zoals ik, mijn en ons gezinsleven, heb ingericht ervaar ik rust. Er ís rust. Omdat ik weet hoe en welke keuzes ik kan maken. Door inzicht in wat ik nodig heb, wat mijn ‘gevaren’ zijn en doordat ik weet wat ik kan brengen. Er is een goed evenwicht. Ik durf te stellen dat mijn leven er anders uit ziet dan gemiddeld.

Ik weet hoe ‘ik werk’. Voor mij betekent dat ook dat mijn hoogsensitiviteit er gewoon mag zijn. Zonder trucjes. Wel soms met praktische keuzes die passen bij het leven zoals ik het wil leven, ook als hsp-zijnde. 

Er is een basis van rust. Een onderstroom van rust.

Eerlijk, ik kom ook nog wel eens last minute aan bij het schoolplein. Het mooie is, dat die rust niet langer in dat soort kleine dingen zit. Die echte rust in het dagelijks leven, gaat een laag dieper. Die zorgt voor het juist evenwicht. Onder de agenda van de vrouw die ik ben, in al mijn rollen, is een onderstroom van rust. 

Een natuurlijk evenwicht. Geen druk, maar ruimte in mijn hoofd. Ademruimte en ontspanning. Én af en toe avontuur! Want leven vanuit rust is niet saai, juist niet! Het is verrijkend en geeft juist ruimte om alle aspecten van het leven ten volle te beleven.

Dat is ook precies wat ik je wil meegeven door dit programma heen. Ik gun het jou ook zó enorm!

Liefs, Corrinne

Ben jij toe aan een stevige basis van rust?

in dit programma...

…Zodat je een basis van rust laat ontstaan in jouw leven

Inhoud van het programma

Module 1 - Jouw onderstroom van rust

Je leert over onderstroom en ook hoe je jouw eigen onderstroom het liefste vorm gaat geven. Je werkt aan inzicht in jouw taken, verantwoordelijkheden en rollen en hoe je die samen kunt voegen, er keuzes in kunt maken en er toch een basis van rust in je leven ontstaat.

Module 2 - Rust vinden bij jezelf

In deze module ga je aan de slag met wie jij bent in het drukke bestaan van anno 2023.
Hoe vind je rust en hoe leef je met aandacht voor dat wat er al ís. Je hoeft niet te zoeken naar schoonheid in het leven, het is er vaak al.

Module 3 - Rust vinden bij God

Rust vanuit Hemels perspectief. In deze module gaat het over rust vinden door wat God je wilt geven in het 'gewone' dagelijks leven. Dat 'gewone' dagelijks leven blijkt juist uitzonderlijk bijzonder te zijn.

Module 4 - Plan van Rust

In deze module ga je alles samenvoegen uit de eerste drie modules. Je gaat praktisch aan de slag met jouw eigen plan van rust. Dat wat jij nodig hebt, waar jij tijd aan wilt geven en wat er voor jou bij je verantwoordelijkheden hoort, komt terug in jouw plan van rust. Een tastbaar document om op terug te vallen.

Hoe werkt het?

 Na aanmelden krijg je direct toegang tot de leeromgeving.
Je volgt de modules zelfstandig, maar we starten samen (als je kiest voor de versie met mijn support)
Je hebt drie maanden toegang tot de leeromgeving.

 

Zelfstandig

119 99,-
  • Je gaat je persoonlijke basis van rust neerzetten!
  • Drie maanden toegang tot de online omgeving
  • Je kunt direct beginnen
  • 4 modules
  • Met audio, video en werkbladen

Veelgestelde vragen

Het programma is zeker voor jou geschikt! Het maakt niet uit of je single, moeder, werkend, thuis, hoogsensitief of niet bent. Je gaat op zoek naar de onderstroom passend bij hoe jouw leven eruit ziet en wat jij daarin nodig hebt om een goede basis van rust te krijgen. 

Als christen kan ik haast niet anders dan God betrekken bij het vormgeven van mijn leven. Daar zit grote waarde in voor mij. Het programma heb ik daarom ook vanuit christelijke levensovertuiging geschreven. Ik hoop dat het je een extra bemoediging geeft dat God jou óók rust wil geven.

O, zeker! Ik hou enorm van een goede combinatie van praktische zaken en dingen om over na te denken. Ook de vragen die je krijgt om over na te denken, helpen je uiteindelijk om te bepalen waar jouw onderstroom van rust in zit en jouw basis te vormen.

De deuren voor deze ronde sluiten op 15 juni. Tot die tijd kun je beslissen. Daarna gaan de deuren weer voor onbepaalde tijd dicht. Ik weet niet van tevoren wanneer het weer mogelijk is om te starten. Er staat vier weken voor het programma, want er zijn vier modules. Maar in totaal heb je drie maanden toegang. 

Na aanschaf krijg je binnen 24 uur toegang tot de online leeromgeving. Je gaat de modules zelfstandig door. Ik vind het leuk om samen telefonisch je programma op te starten, maar dat hoeft niet. Heb je een vraag bij het volgen van de modules of wil je wat kwijt, schroom niet om mij een vraag te stellen per mail. 

Je hebt drie maanden toegang tot de leeromgeving. 

Wil je er een coachcall van 30 minuten bij? Dat kan!

Rust is voor iedereen een goede basis. Hoogsensitief of niet. Ik heb het programma zo samengesteld dat je ook kunt deelnemen als je niet hoogsensitief bent, maar wel jouw leven onder de loep wilt nemen omdat je op zoek bent naar rust in het dagelijks leven. Op punten waar ik hoogsensitiviteit benoem is het niet bepalend voor de opdracht.

Ja, zeker! Je krijgt dit programma gratis bij 1, 2 of 3 maanden coaching tot december 2023. Kijk hiervoor op deze pagina.