Aandachtig Leven Coaching

Voor als je weer wilt stralen! 

Rust en balans. Twee woorden die anno nu misschien wel modewoorden zijn. Net als mindfulness en zen een tijdje geleden om de hoek kwamen kijken. Begrijpelijk, want in een tijd waar we thuis en op het werk veel ballen in de lucht moeten houden, waar presteren aan de orde van de dag is en waar we altijd maar tijd te kort komen is er nauwelijks tijd voor aandachtig leven, terwijl dat blijkbaar wel is waar we behoefte aan hebben. Herken je dat? Het verlangen naar rust en balans?

Maar wat is dan Aandachtig Leven wat betekent het voor mij persoonlijk?

Stilstaan. Steeds vaker stilstaan en stil worden. Bij wat je doet, bij wie je bent en je denken, bij wie en wat je om je heen hebt. Dat vraagt oefening en bewustwording, elke dag weer. Door Aandachtig te Leven herken je onder andere stress en vermoeidheid op een eerder moment dan dat het toeslaat en zul je het kunnen voorkomen.

Een tijd geleden heb ik bewust gekozen om aandachtiger in het leven te staan. Dat betekent voor mij dat ik een moeder wil zijn die erbij is en haar kinderen zíet en niet alleen naar ze kijkt. Die naar ze luistert en niet alleen hoort. Dat betekende ook dat ik besloot om altijd datgene te kiezen waar ik blij van word en wat bij mij past en vooral niet dat wat anderen verwachten. Uiteraard hebben we als mens allerlei verantwoordelijkheden, en die zijn allemaal goed in te passen als je kiest voor bewuster leven. Is dat egoïstisch? We zijn al gauw geneigd om dat te denken. Het is blijkbaar erg belangrijk wat anderen vinden. Dat is juist wat we los mogen laten. Ik geloof niet dat het egoïstisch is.

Het is kiezen voor wat het dichtst bij jezelf ligt. Voor hoe je bent bedoeld, hoe je bent gemaakt. Datgene doen waardoor je gaat stralen en leven op een manier die je vreugde geeft en láát stralen. Voor mij is dit niet los te denken van een leven met Jezus.

Dit is voor jou…
  • Als je de laatste tijd vaak vermoeid bent of stress ervaart
  • Als je niet lekker in je vel zit op je werk en je eigenlijk niet welke kant je op moet
  • Als je een druk of vol hoofd hebt
  • Als je (weer) met aandacht wilt leven en niet alles aan je voorbij wilt laten gaan en je niet steeds maar het gevoel wilt hebben dat de tijd vliegt
  • Als je uit je boot wilt stappen, een sprong in het diepe, maar het eigenlijk nog niet goed durft
  • Als je wilt leren om je grenzen te stellen en niet steeds aan jezelf voorbij wilt gaan

… en je toe bent aan rust en balans in je leven.

Wat kun je verwachten?

Aandachtig Leven Coaching is één-sessie-coaching. Een sessie bestaat uit een heel dagdeel van ongeveer drie uur en is individueel. Afhankelijk van jouw hulpvraag stel ik het programma samen van jouw coaching. Tijdens zo’n sessie gaan we eerst kijken waar je vooral tegen aanloopt. Daarna gaan we door middel van opdrachten en oefeningen, de eerste stappen zetten in een leven met meer rust. Lichamelijk en geestelijk. Meer balans tussen wie je bent en wat je doet. En meer aandacht voor datgene dat jij belangrijk vindt.

Omdat ik zelf heb ervaren hoe het is om aandachtig te leven en hoeveel mij dit geeft, ben ik gepassioneerd om mijn kennis hierover met jou te delen en hier samen aan te gaan werken. Jouw investering? Een stukje van je financiën en een dagdeel van je tijd, maar dit wordt volledig op jouw situatie afgestemd en je zal merken dat je hier altijd wat aan zal hebben.

Testimonial

Door een Aandachtig Leven sessie heb ik inzicht gekregen in op welke manier ik bewuster kan en mag leven, waardoor ik meer in de dag zelf leef in plaats van bezig ben met de volgende dag. Ik ben me nu bewust van wat me blij maakt en op welke manier ik dat een plek kan geven in mijn dagelijks leven.
Corrinne stelt je tijdens de sessie op je gemak. Ze heeft een luisterend oor, kijkt verder, is begripvol en weet tot de kern te komen.
-M. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me een mailtje, dat vind ik leuk en dat is geheel vrijblijvend. corrinne@prachtigaandachtig.nl of via het contactformulier.