0
Prachtig Aandachtig

Terugblik op mijn eerste herfst als moeder

Gedichtje over de herfst, toen ik net moeder was geworden.

Herfst

Het blad valt van de bomen
De regen valt zachter
De kleuren zijn dieper
Het bruin is als koper
en het geel is als goud
De kleuren zijn zoveel mooier
nu jij er bent
en ik zoveel van je houd.

Ik voel de wind nu voor ons samen
De kou is kouder
Mijn emoties zijn intenser
Mijn tranen proeven als puur zout
en mijn lach is nog echter
nu jij er bent
en ik zoveel van je houd

Elk blad valt van de bomen
Nee,… het zweeft.
Ik heb de herfst nog nooit zo intens beleefd.

herfst moeder-dochter

Dit gedichtje schreef ik in de herfst van 2015. Ik was net moeder geworden. Als gevoelsmens en moeder ervaar ik de mooie dingen nog intenser. Dat is een cadeautje van iets dat er ‘gewoon’ was. Het enige wat ik hoefde te doen was het in me opnemen en koesteren. Voor mij was deze herfst de meeste speciale die ik tot dan toe had beleefd, zo kijk ik er nog op terug.

Heb jij ook dit soort cadeautjes gekregen? 

Liefs, Corrinne

You Might Also Like...