0
Prachtig Aandachtig

Saviorscrown! Online cursus over identiteit en geworteld zijn in Hem.

Ja, eindelijk is het zover! Eindelijk kan ik jullie vertellen met welk project ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest. Wilma van Dijk en ik lanceren namelijk een online cursus! Wilma heeft al eerder een online cursus onder de naam Saviorscrown gegeven. En door een gedeeld verlangen, zijn we samen keihard aan de slag gegaan voor een tweede cursus romdom het thema Zijn in Hem.

Het is april 2020 als Wilma en ik app contact hebben over een onderwerp dat al vaker de revue is gepasseerd. Wat is het mooi om samen te kunnen sparren en delen, elkaar te kunnen bemoedigen en inspireren. Het verlangen om dat met meer vrouwen te delen werd ons op het hart gelegd.

De Saviorscrown is een 5-daagse cursus. We starten 27 juli. Midden in de zomer, omdat we hopen dat je dan de rust kan vinden om mee te doen op jouw tempo en op jouw manier. Elke ochtend krijg je een mail van ons. Daarin vind je een overdenking, een bemoediging, herkenning en een opdracht. Om op die manier aan de slag te gaan rondom het thema Zijn in Hem. We hebben het over identiteit, over geworteld zijn in Hem.

Naast die dagelijkse mail, vijf dagen lang, krijg je toegang tot een besloten community op Instagram*. Hier kunnen we het persoonlijke contact verdiepen door met elkaar te delen wat je bezig houdt of een stukje uit de opdracht. Op deze manier ga je er echt mee aan de slag en geef je het een kans om dit een waanzinnige start te zijn van aandachtig leven, geworteld in Hem. Het account blijft 30 dagen open, zodat je daarna alles nog eens na kan lezen.

Edit: Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de editie in juli 2020. Wil je deelnemen aan de cursus? Op 5 oktober start de cursus opnieuw! Wil je je aanmelden? Klik dan hier.

We hopen je te kunnen verwelkomen als deelnemer van de cursus, doe jij mee?

in Liefde,

Wilma van Dijk en Corrinne Bax

*Deelname via Instagram is nĂ­et verplicht. Je kan de cursus ook doen zonder dat je een account hebt. Het is alleen een aanvulling op de cursus.

You Might Also Like...