0
Prachtig Aandachtig

Een terugblik: Saviorscrown Zijn in Hem

Wauw, wauw, wauw! Terugdenkend aan vorige week is dit het woord en het bijpassende gevoel dat overheerst. De eerste editie van de Saviorscrown cursus was zo mooi.

Wilma en ik hebben ons hart uitgeschreven, ons verlangen onder woorden gebracht en keihard gewerkt om vrouwen te mogen bemoedigen, inspireren over het onderwerp identiteit. In de vorm van een online cursus is dit thema gegoten.

Vijf dagen lang, ontvingen de afgelopen week zo’n 25 vrouwen een e-mail met de inhoud rondom het dagthema van die dag. Aanvullend waren we actief in de besloten Instagram community, waarin we per dag stories maakte, deelden en waar vrouwen onderling elkaar konden bemoedigen.

Ik voel me klein. Want ik zie hoe God ons samenbracht, eerst als vriendinnen en nu in deze cursus. Hij heeft ons woorden gegeven aan een al eerder ingegeven verlangen. Alle eer aan Hem. Het heeft me tot tranen geroerd als ik lees wat het heeft mogen brengen. God is goed!

En wat ook bijzonder is, is dat we al meerdere berichtjes mochten krijgen van vrouwen die de cursus ook willen volgen. Daarom hebben we besloten om ‘m in oktober gewoon nog een keer te geven. Ik kijk er nu al naar uit!

Liefs, Corrinne

You Might Also Like...