Prachtig Aandachtig

Coaching, hoe gaat dat nou in zijn werk?

Op mijn website staat op verschillende plekken vermeld dat jouw hulpvraag bij mijn coaching centraal staat. Dat is zeker zo! Maar, hoe werkt dat dan precies, coaching door mij? Bij zowel HSP-coaching als Aandachtig Leven Coaching, kijk ik eerst naar jouw verhaal en je vraag. In dit blog beperk ik mij even tot HSP-Coaching. Er zijn voor mij twee belangrijke vragen: waar loop je tegenaan en wat wil je bereiken? Aan de hand van een (telefonische) intake probeer ik een inschatting te maken van het aantal sessies  en kunnen we de eerste afspraak maken die ik voorbereid naar aanleiding van jou hulpvraag. 

Coaching vindt plaats bij mij thuis, gewoon in de woonkamer. Lekker huiselijk en daardoor voel je je sneller op je gemak dan in een statische kantoor- of praktijkruimte. Ik heb -al zeg ik het zelf- een heerlijke bank of stoel waar je op kunt plaatsnemen. Tijdens de gesprekken bespreken welke lasten jij ervaart en gaan we samen op zoek naar handvatten die jou kunnen helpen je lasten om te zetten in je krachten!

Coaching kun je zien als een periode waarin ik met je meeloop. Tijdens de coachingsmomenten vertel ik je alles over hoogsensitiviteit  en help ik je op weg om het een plekje te geven zodat je er van kan genieten en met de lasten om leert gaan. Hoogsensitiviteit is een eigenschap die bij je hoort. Het is dus een investering waar je altijd wat aan zult hebben.

Tijdens die periode van coaching kom je een aantal keer bij mij langs, meestal zit er ongeveer twee weken tussen. Het kan altijd zijn dat je -ook al heb je coaching gehad- in een fase terecht komt in je leven dat de hooggevoeligheid toch weer heftig naar voren komt en je er meer last van ervaart, bijvoorbeeld als je gaat trouwen, je een kindje hebt gekregen of het niet lekker loopt op je werk. Natuurlijk kun je dan ook een of twee keer voor coaching langskomen, waarschijnlijk ben je dan weer snel op weg!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me even een berichtje, dat vind ik leuk en is natuurlijk helemaal vrijblijvend! corrinne@prachtigaandachtig.nl

Tot snel!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply