0
Prachtig Aandachtig

Speciale lente actie in april!

Het is waanzinnig mooi en bijzonder om te zien wat er gebeurt als vrouwen bezig zijn met het traject. Het proces van acceptatie en omarmen van een eigenschap die je misschien altijd maar lastig en ingewikkeld vond, is begonnen. Wauw. Het brengt écht hoop in een ieders verhaal.

Toch krijg ik ook berichtjes van vrouwen die het zichzelf niet gunnen. Vrouwen die het moeilijk vinden om een uitgave aan zichzelf te doen. Vrouwen die hun gezin en kinderen of familie áltijd op de eerste plek zetten of welke taken je dan ook op je schouders hebt.. Dat snap ik, echt waar. Maar tegelijk geloof ik dat het zo belangrijk is om je grenzen niet continu over te blijven gaan, dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen, jezelf lief te vinden en te kijken naar jezelf vanuit Gods ogen.

Daarom doe ik nu iets, wat ik nog nooit heb gedaan, gewoon omdat ik het ook leuk vind om te kunnen doen. Mijn 1:1 coachtrajecten bestonden altijd uit vaste tarieven, net als nu. Maar vanaf nu tot en met eind april 2021 bied ik je de mogelijkheid om het traject ‘Exclusief’ te starten voor een tarief van slechts 499,- euro (betalen in termijnen is mogelijk) in plaats van 549,- euro.

En wil je van te voren en vrijblijvend een 20 minuten coachsessie gratis om alvast op weg te kunnen? Dat kan! Vul het formulier dan hieronder in. 🙂 Of klik hier om je direct aan te melden voor het traject.

De natuur is een nieuw seizoen gestart, ga jij ook een nieuw seizoen in?

    Liefs, Corrinne