Over mij

Ik ben Corrinne. Getrouwd en moeder van drie kinderen en gediplomeerd (HSP-)coach en hooggevoelige ervaringsdeskundige. Na jaren gedroomd te hebben van mijn eigen praktijk is deze in Prachtig Aandachtig werkelijkheid geworden.

Na jaren van kantoorwerk begon het aan me te ‘vreten’ en ik greep de mogelijkheid om mijn baan op te zeggen en te gaan voor een eigen praktijk. Het werk als coach heeft mijn hart, is mijn passie dus ik geniet er elke dag weer van. Ik vind het fijn om jou te kunnen helpen bij de lastige kanten van hooggevoeligheid. Ik geniet ervan als ik merk dat je (weer) kan inzien dat het een prachtige eigenschap is met zoveel mooie kanten. Ik geniet als we samen resultaat boeken, dat je minder snel vermoeid en overprikkeld raakt. Ik geniet ervan als het je weer lukt om aandachtig te kunnen leven, als we samen opnieuw de focus hebben bepaald.

Als christen coach ik vanuit die levensvisie. Ik geloof dat God een ieder prachtig heeft gemaakt en dat Hij ons enorm waardevol vindt. Met die gedachte coach ik. Ben je geen christen en wil je toch graag gecoacht worden? Natuurlijk kan dat! Wil je meer weten over hooggevoeligheid en christen-zijn? Dan kun je hier een blog lezen die ik daarover heb geschreven.

De naam Prachtig Aandachtig is ontstaan omdat ik geloof dat je prachtig bent gemaakt en dat hooggevoeligheid ook iets prachtigs is. Je moet er alleen mee om leren gaan. Het woord aandachtig heb ik gekozen omdat de meeste HSP’ers vaak overal aandacht voor hebben, geen detail ontgaat hen. Het zijn de dromers en de denkers. Daarnaast is aandachtig leven -hooggevoelig of niet- zo ontzettend fijn. Het geeft rust en balans.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me een mailtje, dat vind ik leuk en dat is geheel vrijblijvend. corrinne@prachtigaandachtig.nl of via het contactformulier.

Ik hoop tot gauw!

Corrinne