Prachtig Aandachtig

Over mij

Dit ben ik, getrouwd en moeder van drie kinderen woonachtig in een prachtig bosrijk dorp op de Veluwe. Ik leef en beleef intens, vind 101 dingen leuk, geniet van het gezinsleven, van de natuur en nog zoveel meer.

Zo’n vier jaar geleden ben ik een praktijk gestart voor coaching bij hoogsensitiviteit en aandachtig leven. Ik had mijn professionele carrière compleet omgegooid en dat was waanzinnig. Een droom werd werkelijkheid, maar het mooiste was dat ik vrouwen kon ondersteunen in hun persoonlijke zoektocht. Na de geboorte van ons derde kindje kwam ik in een nieuwe fase terecht. Daarom stond mijn coachingswerk in 2020 even op pauze, maar schreef ik samen met een vriendin een bemoedigende en inspirerende cursus:  Zijn in Hem.

Vanaf 2021 ben ik weer aan het werk om vrouwen te ondersteunen in hun zoektocht rondom hoogsensitiviteit of naar meer rust. Hiervoor bied ik een traject aan dat online gevolgd kan worden of met 1:1 coachgesprekken.

Wil je iets aan me kwijt of wil je me een vraag stellen? Stuur een mail naar corrinne@prachtigaandachtig.nl of via het contactformulier.

Liefs,

Corrinne