Seminars

Spreker

Je kunt mij uitnodigen als spreker over hooggevoeligheid. Dit kan als opvoedkring, kerk, groep vriendinnen of voor onderwijs- en zorgprofessionals.
Neem contact met me op voor meer informatie.

Workshops

Ik geef workshops in het kader van mijn Aandachtig Leven coaching. Tijdens deze workshops zal er een gedeelte “theorie” zijn en gaan jullie daarna zelf aan de slag. De inhoud kan worden aangepast naar de behoefte die er is en is ook afhankelijk van de bezoekers. Kijk hiervoor ook even op de pagina Aandachtig Leven Coaching. Neem contact met me op voor meer informatie.

Tarieven worden vooraf bepaald en zijn afhankelijk van de inhoud en bij workshops ook van de grootte van de groep.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me een mailtje, dat vind ik leuk en dat is geheel vrijblijvend. corrinne@prachtigaandachtig.nl of via het contactformulier.