Aanmelden Workshop 13-9-2019

Workshop 9 mei te Holsloot

“Dansend naar meer balans”

Wil jij dansend door het leven gaan? Maar, weet je niet goed hoe?

Meer rust en balans kan daarvoor zorgen. Tijdens de workshop avond op 13 september, gaan we onder het genot van heerlijke warme drank en wat lekkers aan de slag. We bespreken hoe je de rust en balans kan gaan zoeken en vinden. Geen zweverige workshop, ik sta gewoon met beide voeten op de grond. Maar wel vanuit christelijk perspectief, want juist dat legt een sterke basis. Ook gaan we praktisch aan de slag. Na deze avond heb je genoeg tools om aan de slag te gaan met meer rust en balans. De avond is helemaal verzorgd. Het is een echt avondje uit in een prachtige omgeving! We zijn in een heerlijke theeschenkerij De Kastanjehoeve. Zij verzorgen ook het lekkers en de koffie. Is dat niet super leuk?! Reserveer hier jouw plek! De workshop is gericht op vrouwen. Ook als je niet hoogsensitief bent is dit leuk voor jou!

Praktische informatie:
Wanneer: 13 september 2019 – 19:30 – 21:45 uur
Waar: Den Hool 8, Holsloot
Kosten voor geheel verzorgde avond: 44,- euro

Ervaringen van eerdere deelnemers:

Ik vond het een inspirerende avond, waar ik verschillende handvatten kreeg waar ik me in kan vinden en waarmee ik de stap naar meer rust en balans in mijn leven kan gaan maken.

Dankjewel Corrinne, voor de inspirerende workshop.
Het was fijn om met een kleine groep vrouwen, in alle openheid, te kunnen praten over hooggevoeligheid en wat dat betekent in ons dagelijkse leven. 
Mooi dat je ook je eigen kwetsbaarheid met ons deelde. Daaruit blijkt dat HSP een gave van God is die we mogen omarmen, voor ons zelf maar ook tot zegen van anderen.