Prachtig Aandachtig Moederschap

Onder het genot van een goede bak thee of koffie (of cappuccino!) op zoek gaan naar de juiste balans als moeder? Het moederschap in combinatie met hooggevoeligheid van jou, je kinderen of allebei kan soms een pittige klus zijn. In een coachingsessie van 2 uur gaan we op zoek naar die juiste balans en mooie kanten van het moederschap en hoogsensitiviteit. Maar ook is er ruimte om je struggles te delen die je ervaart met je kind, die misschien ook wel hooggevoelig is. Er is ruimte om je vragen op me af te vuren en ik zal alles open en eerlijk beantwoorden. Ik denk met je mee als je op zoek bent naar antwoorden op soms zulke lastige vraagstukken. Ik stimuleer je om Prachtig Aandachtig Moederschap aan te gaan, van moederhart tot moederhart.

Stuur je me een berichtje? corrinne@prachtigaandachtig.nl of gelijk hieronder: