Prachtig Aandachtig

Online meeting voor ouders

Naar aanleiding van een aantal vragen via Instagram van ouders die hsp-kids hebben, heb ik geïnventariseerd of er interesse was in een online training / meeting. En die interesse was er!

In het verleden heb ik al eerder trainingen gegeven voor ouders en ook ouders individueel gecoacht. Eén van de reacties was:
“Corrinne weet je op subtiele wijze zelf na te laten denken en te reflecteren op het ouderschap en op jezelf en ze komt tegelijk met praktische en handige handvatten om het stoplicht niet van rood naar oranje te brengen, maar van oranje naar groen. Het vergt echt even goed tijd, aandacht en onderlinge afstemming als investering in het gezinsleven, maar ze groeien maar 1 keer op en dat is een kostbaar voorrecht! Fijn dat zoveel dingen op hun plaats zijn gevallen en er dus wel wat aan en mee te doen is aan al die overprikkeling. Ons gezinsleven blijft dagelijks prachtige aandacht nodig hebben, maar wij zijn erg dankbaar dat we de training bij Corrinne mochten volgen en plukken daar dagelijks nog de vruchten van!”

Het idee is simpel: via zoom in een kleinschalig groepje delen, leren en kennis opdoen over hoogsensitiviteit bij kinderen. Heb je een specifieke vraag? Deel deze in het formulier hieronder.

Praktisch:

Wanneer: dinsdagavond 6 april
Hoe laat: 19.45 uur
Kosten: 35,- euro
Na betaling ontvang je de zoomlink waarmee je toegang krijgt tot de meeting. Je kunt zoom installeren op een laptop (mét camera) of tablet of smartphone.

Ik wil het graag kleinschalig houden, zodat ik aandacht heb voor iedereen. Is het vol, dan sluit ik de mogelijkheid om aan te melden.

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden: