Ervaringen

In een relaxte en ontspannen setting ontdekken waardoor jij de balans in je leven weer kunt gaan vinden. Door een afwisseling van gesprekken en praktische opdrachten weet Corrinne een sessie neer zetten met een goede opbouw. Hierdoor heb je na een sessie concrete punten die je toe kunt passen in je leven. Al met al heb ik een fantastische ochtend gehad waarbij ik gemotiveerd en met nieuwe inzichten weer naar huis ging. Bedankt Corrinne! -J. (Aandachtig Leven Coaching)

 

Ik kijk positief terug op de Aandachtig Leven Coachingsessie. Je luisterde goed naar mijn verhaal, en ik had echt het idee dat je mij begreep. Vooral vond ik het fijn dat hooggevoeligheid wel het hoofdthema was, uiteindelijk snapte ik heel veel dingen veel beter! Dank je wel voor je inzichten en concrete adviezen. (Aandachtig Leven Coaching i.c.m. hoogsensitiviteit) -J.

 

Wat hebben mij deze sessies geholpen in een ontspannen sfeer en elke keer met een lekker kopje thee praten over hoe ik in het leven sta en waar ik hulp bij nodig had. Corrinne geeft bruikbare tips en praktische opdrachten die me hebben laten inzien hoe ik als HSP bewuster en blijer kan leven en hoe ik hoogsensitiviteit een plekje kan geven in mijn leven. -E (HSP-Coaching)

 

Door een Aandachtig Leven sessie heb ik inzicht gekregen in op welke manier ik bewuster kan en mag leven, waardoor ik meer in de dag zelf leef in plaats van bezig ben met de volgende dag. Ik ben me nu bewust van wat me blij maakt en op welke manier ik dat een plek kan geven in mijn dagelijks leven.
Corrinne stelt je tijdens de sessie op je gemak. Ze heeft een luisterend oor, kijkt verder, is begripvol en weet tot de kern te komen. -M. (Aandachtig Leven Coaching)

 

Na een ontroostbare tijd met onze pasgeboren baby volgde haar opname. Ons meisje bleek hoogggevoelig en kon nog maar weinig prikkels verdragen. Al snel kwamen we thuis in contact met Corrinne. Ze gaf ons handvatten maar bovenal gaf zij de rust terug in ons gezin door kennis, herkenning en acceptatie. -W. (HSP Coaching)

 

Mijn vrouw en ik hebben samen de training gevolgd voor onze dochter van drie. Wat een openbaring (ook voor mijzelf). Ze zeggen wel ‘het begint met bewust wording’. Door de heldere ‘down to earth’ uitleg van Corrinne over wat hoogevoeligheid is, kregen we begrip voor wat er in dat kleine koppie omgaat. Het was ook fijn dat we een klein clubje hadden, waardoor we ook praktische voorbeelden konden aanhalen bij de uitleg van Corrinne. Corrinne heeft goed persoonlijke aandacht voor iedereen en nam de vragen en voorbeelden van de eerste avond mee en kwam daar de tweede avond op terug. De tweede avond was ook gericht op “antwoorden”. Wat je juist wel en wat je beter niet kunt doen om je kind de begeleiden. Onze dochter is drie, maar er werden ook andere leeftijden besproken, en zoals gezegd zijn er ook zeker dingen van toepassing op de ouders zelf. Een hele verhelderende training met veel theoretische achtergrond waardoor wij ons gesterkt voelen in gesprekken met anderen over de keuzes die we maken voor ons kind. Ook een heleboel persoonlijke praktische tips om toe te passen in onze eigen situatie. We zijn een paar weken verder, maar we zien absoluut positieve verandering! We zijn echt superblij dat we dit gedaan hebben. -F (Training voor ouders “Mijn hooggevoelige kind”)