0
Prachtig Aandachtig

HSP Coaching

Ga jij de zoektocht rondom jouw hoogsensitiviteit aan? En ben je daarbij op zoek naar een coach die je daarbij goed kan ondersteunen? Ik doe het graag! Het wordt een prachtige zoektocht als jij bereid bent er voor te gaan. Want jij bent je eigen sleutel in deze zoektocht. Ik geef je informatie, inspiratie en bemoediging. Door middel van opdrachten ga je soms zélf ook aan de slag.

Wil jij….

 • … meer leren over hoogsensitiviteit?
 • … en deze zoektocht eindelijk nu eens aangaan?
 • … handvatten krijgen voor het omgaan met hoogsensitiviteit?
 • … dit doen vanuit christelijk perspectief en sámen met God?

  En ben jij bereid…
 • … om daarvoor daadwerkelijk stappen te zetten?
 • … een tijdsinvestering te doen voor de rest van je leven?

Hoe ziet het coachingsprogramma er uit?

Je kunt kiezen voor een online traject of een 1:1 traject.

Persoonlijk 1:1 HSP traject

Een persoonlijk 1:1 traject bestaat uit coachsessies van een uur. Deze sessies vinden plaats via zoom of in de natuur (omgeving Nunspeet). Voorafgaand aan het traject hebben we een telefonisch intakegesprek (gratis en vrijblijvend).

Tijdens het intakegesprek, maak ik een inschatting van het aantal sessies. Aan de hand hiervan bepalen we samen hoe het traject eruit komt te zien. Een volledig traject bestaat meestal uit maximaal 7 sessies, maar minder sessies is zeker mogelijk.

Naast de sessies ben ik tijdens jouw traject per mail bereikbaar voor al je vragen en krijg je meer informatie over hoogsensitiviteit in de vorm van een (e-)boek.

Een traject kost tussen de 175,- en 620,- euro en kan in termijnen worden betaalt. Dit bespreken we tijdens het intakegeprek.

Losse coachsessie

Het kan zijn dat je met een specifieke vraag rondloopt of je wilt gewoon even sparren over een bepaald onderwerp. Dat kan. Deze gesprekken vinden plaats via zoom en duren een uur. De kosten hiervoor zijn 95,- euro. Neem contact met me op via het contactformulier om een afspraak te maken.

Dit krijg je als je kiest voor mijn hsp-coachtraject:

 • Een volledig hsp – coachingstraject, vanuit christelijk perspectief, waarin je leert;
  inzicht te creëren in hoe hoogsensitiviteit voor jou werkt,
  om te gaan met stress en overprikkeling
  om te gaan met intense emoties en gedachten
  te dansen in vrijheid in wie jij bent, inclusief je hoogsensitiviteit, omdat je gelooft dat God je zo gemaakt heeft.
 • Mijn kennis en expertise, natuurlijk neem ik ook al mijn ervaring mee.
 • Ruimte om mij alle vragen te stellen.
 • Door 1:1 coaching kunnen we echt op jouw persoonlijke hulpvraag en leven in gaan.
 • Een coach die náást je staat en met een ontspannen blik naar hoogsensitiviteit kijkt

Dan geloof ik dat jij:

 • Weer durft te dromen
 • Hoogsensitiviteit gaat zien als iets dat bij je mag horen
 • Dichter bij én vanuit jezelf gaat leven
 • Deze unieke karaktereigenschap durft in te zetten en af en toe uit je comfort-zone durft te stappen
 • Een leven kan beginnen waarin stress geen grote invloed meer heeft op je dagelijks leven

Het is mijn verlangen dat je steeds meer vanuit jouw pure ‘ik’ en vrijheid gaat leven, inclusief je hoogsensitiviteit. Ik vind het een voorrecht als ik je daar bij mag ondersteunen!

Liefs, Corrinne

Veelgestelde vragen

Vraag je je af welk pakket het beste bij je past? Of twijfel je of het überhaupt bij je past? Schroom niet om mij een berichtje te sturen met je twijfels dan kunnen we al je vragen bespreken.

De 1-op-1 coaching wordt via Zoom gedaan of in de natuur (omgeving Nunspeet). Lukt dit om wat voor reden dan ook, dan zoeken we een andere oplossing, zoals beeldbellen.

Ja, dat kan bij het 1:1 traject. Deze kun je in één, twee of drie termijnen betalen. Neem contact met mij op als je dit voor jou niet haalbaar is, dan bespreken we de mogelijkheden.

De meeste werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Je hoeft alleen maar te vragen of dit er is en of je er gebruik van kunt maken. Ook voor mijn programma is dit een optie. Wil je hier meer over weten? Stuur me dan even een berichtje.

Vaak is het een optelsom van verschillende kenmerken waar je jezelf in gaat herkennen. Er zijn ook zelftests te vinden op internet, maar deze geven slechts een indicatie. Hoogsensitiviteit is dan ook niet te diagnostiseren. Wil je hier eerst over doorpraten, neem contact met me op.

Als christen ben ik ervan overtuigd dat je ook dit stuk in je leven samen met God mag doen. Tijdens de coaching weet je dan ook dat je hier over kan praten als je dit wilt. Dat hoeft niet. Tijdens de coaching rondom hoogsensitiviteit geef ik je al mijn kennis die ik hierover heb in het algemeen. Mijn kijk hierop is nuchter en realistisch. In het werkboek zitten twee hoofdstukken die je helpen als je deze zoektocht samen met God wilt doen. Uiteraard krijg je een heel compleet traject rondom hoogsensitiviteit en zijn deze genoemde hoofdstukken een extra (waardevolle) toevoeging.

Dat kan, we maken dan een afspraak voor een losse coachsessie. De kosten hiervoor zijn 95,- euro.

Heb je een vraag die nog niet beantwoord is of wil je reageren? Stuur me een bericht!


  [honeypot nieuwveld]