0
prachtig aandachtig

aanbod

Binnenkort!

Binnenkort verschijnt mijn nieuwe coachingsprogramma omtrent hoogsensitiviteit: Hoogsensitief geloven – Samen met God in een wereld die je overweldigt.

Tot die tijd geef ik hsp-coaching op maat, via zoom of beeldbellen. Afhankelijk van je vraag, kijk ik wat ik voor je kan betekenen en zal ik een voorstel doen. Stuur je berichtje via contact of mail naar corrinne@prachtigaandachtig.nl

Saviorscrown – Zijn in Hem

Jezelf leren kennen als het zijn van Gods geliefde kind, is dat ook jouw verlangen? Precies uit dat verlangen, om daaruit te delen, is deze cursus ontstaan. Een bemoediging en inspiratie voor het leven van alle dag. Want, het gaat over wie jij bent, in Hem. Door 5 hoofdstukken heen, ga jij met dit thema aan de slag. Dit doe je door middel van overdenkingen, luisterliederen en opdrachten. Je krijgt toegang tot de besloten Instagram-community om daar verder te kunnen praten, als je dat wilt.
Koop ‘m nu als download en ga zelf aan de slag of kies voor het combi-pakket van het e-book met 30 minuten coaching (t.w.v. 35,-)

Prijs:

  • e-book als .pdf in je mailbox: nú € 14,95 (i.p.v. € 19,95)
  • e-book als .pdf in je mailbox en 30 minuten coaching via beeldbellen of zoom € 39,-

Geef in het contactformulier aan of je voor het e-book alleen gaat óf voor de combi met 30 minuten coaching om het er samen over te hebben en je vragen te kunnen stellen en net dat stapje verder te gaan. De afspraak voor het coachen bespreken we samen, zodat het op een moment is dat het jou uitkomt.

Wil je deelnemen aan de besloten instagram groep? Laat dan ook even je gebruikersnaam achter, zodat we je kunnen toevoegen.