HSP Coaching

samen en persoonlijk

Volledig 1-op-1 traject

Wat als je regelmatig overweldigd raakt? Of wat als je klaar bent met overprikkeling, vermoeidheid of andere lasten waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven? Ervaar je stress of voel je je vaak onbegrepen? Is het misschien gauw teveel voor je? Laat je er niet langer door overweldigen, maar laat je vanaf nu overweldigen door rust, vreugde en vrede!

Mijn 1-op-1 coaching is volledig afgestemd op jouw hulpvraag en samen gaan we daarmee aan de slag! Als jouw coach sta ik náást je met een ontspannen en verfrissende kijk op jouw hulpvraag en dit doe ik vanuit christelijke levensvisie en overtuiging.

IMG_1806

Leuk je te ontmoeten, mijn naam is Corrinne

Vrouw van, moeder van drie en coach, gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. In 2017 startte ik Prachtig Aandachtig. Een coachpraktijk voor christelijke, hoogsensitieve vrouwen en vrouwen die meer rust en balans in hun leven zoeken. Een praktijk waarin nuchterheid en een realistische kijk aanwezig zijn.

Ik geloof dat hoogsensitiviteit iets is dat helemaal bij je mag horen. Volledig. Het is een stukje van wie jij bent. Dit is het, je hebt het ermee te doen. Maar, hoe? Daar help ik je heel graag mee.

IMG_1790

Wanneer je kiest voor een traject,...

 • … krijg je inzicht in jouw hoogsensitiviteit 
 • … leer je hoe je hiermee om kunt gaat
 • … krijg je handvatten om (praktische) stappen te zetten
 • … krijg je een betrokken coach die naast je staat 
 • … heb je al mijn kennis en expertise tot je beschikking
 • … krijg je ruimte om op ontdekkingstocht te gaan naar jezelf, want het is jóuw traject

Zodat jij...

Weer durft te dromen en dichter bij en vanuit jezelf gaat leven. Zodat je een leven met stress, vermoeidheid of overprikkeling achter je kunt laten.

Wat houdt een traject in?

1-op-1
persoonlijk én samen

We beginnen het traject met een coach call om samen jouw doelen helder te krijgen. uiteraard bespreken we in dit eerste gesprek ook al punten waarmee je verder kunt. Hierop volgend maak ik een plan voor het traject, deze krijg je per mail toegestuurd. Gedurende het traject vinden er coachcalls plaats deze zijn meestal via Zoom, maar woon je in de buurt van Nunspeet ben je ook welkom bij mij. Tussendoor hebben we zogenoemde 'koffiecalls'. Dat zijn beeldbel/telefoongesprekken om even te vragen hoe het gaat en of je op dat moment ergens tegenaan loopt, zodat je weer verder kunt. Mailcontact is buiten die momenten altijd mogelijk en daarnaast ben ik bereikbaar via Telegram.

Toegang tot de online bibliotheek

De gesprekken en jouw hulpvraag zijn leidend voor het traject, maar om dat te ondersteunen heb je toegang tot een online bibliotheek waar je exclusieve extra's vindt in de vorm van audio, video, werkbladen en artikelen.
De thema's die je terug vindt in deze omgeving zijn onder andere:
* Inzicht in hoogsensitiviteit
* Omgaan met prikkels
* Stress en overprikkeling
* Emoties
* Communicatie & relatie
* Rust & Balans
* Geloof
* Huis en Tuin
* Werk
* en meer....

Christelijke HSP coaching?

Ja, zeker! Laat me daar iets meer over vertellen. Als christen geloof ik dat de Schepper bij jou betrokken wil zijn. Ik geloof dat Hij jou zo heeft gemaakt, ínclusief jouw hoogsensitiviteit. Het is mijn missie om jou te laten ontdekken dat hoogsensitiviteit iets is dat écht bij je mag horen. Jij bent jij, ínclusief jou hoogsensitiviteit. Voor mij staat dat niet los van onze Maker. Tijdens mijn coaching ga je aan de slag met jouw hoogsensitiviteit en hoeft het christelijke aspect niet in elk gesprek naar voren te komen. Dat mag wel als je daar behoefte aan hebt.
Weet dat je welkom bent, met welke achtergrond dan ook.

Wat anderen zeggen...

"Ik ervoer veel onrust en durfde bijna niet te hopen dat het anders kon. Corrinne bemoedigde me en zei tijdens de intake al dat het wel zou gaan lukken. Tijdens het traject kreeg ik inzichten, ook voor het praktische, in het dagelijks leven. En, Corrinne had gelijk: ik heb rust gevonden!"
“ Wat ben ik blij met dit traject! Ik had al een tijd het vermoeden hoogsensitief te zijn, maar door dit 1 op 1 traject is er zoveel op zijn plek gevallen. Corrinne heeft me leren inzien waarom ik bepaalde dingen voel, of anders doe dan een ander. En dat dat vooral ook oké is. Dat ik geliefd ben, juist om wie ik ben.
In de gesprekken met Corrinne zijn we met name ingegaan op de lasten die ik door hoogsensitiviteit ervaar. Corrinne heeft daarin zoveel voor mij betekent. Ze leerde me anders naar bepaalde situaties kijken, maar gaf me ook hele praktische tips die ik nu steeds meer probeer toe te passen. Hierdoor kijk ik met meer (zelf)vertrouwen naar de toekomst en kan ik niet wachten om de positieve kanten van mijn hoogsensitiviteit meer en meer te gaan ontdekken.
Corrinne is echt een prachtmens en ik kan het 1 op 1 alleen maar van harte aanbevelen!“
"Ik heb de coaching-sessies echt heel prettig ervaren. Ik voel me op mijn gemak bij Corrinne. Ze heeft een rustige houding en luistert echt. Corrinne weet goed waar ze mee bezig is. Ze heeft verstand van hoogsensitiviteit en hield mijn proces zelf ook bij. Daarnaast stelde ze kritische vragen op een fijne niet oordelende manier en kon ze toelichten waarom ze een bepaalde vraag stelde. Ik was verbaast van de soms simpele praktische oplossingen die ze had voor bepaalde dingen. Ook haakte ze goed in op aspecten die voor mij van belang waren en had ze de kern en het doel van de sessie voor ogen. Ik heb zichtbaar sprongen gemaakt in het omgaan met mijn hoogsensitiviteit. Prachtig aandachtig is haar naam waard."

Ben jij klaar voor een leven met meer rust, vreugde en vrede?

3 maanden traject

647,- of 219,- per maand
 • Drie maanden 1-op-1 begeleiding
 • Volledig afgestemd op jouw hulpvraag
 • Een half jaar toegang tot de leeromgeving
 • Start coachcall
 • 3 coachcalls (45 min)
 • Maandelijks een 'koffiecall' (15 min)
 • Bereikbaar via mail en telegram (3 maanden)
 • Elke drie maanden een uitnodiging voor een online thema meeting
 • BONUS: ebook én werkboek 'Dansend naar meer Rust'

Het zes-maanden HSP-traject kan ook in combinatie met het Prachtig Aandachtig Moederschapstraject gevolgd worden. In dat geval is de investering 1397,- in één keer of 239,- per maand.

Wil je nog iets weten? Stuur me een berichtje!